Lütfen yeni siteyi Bekleyiniz: https://aawsat.com/turkish


Ortadoğu haber | Şarkul El-Avsat

Suudi Arabistan Katar halkına hizmet için özel birim tahsis etti | ŞARKUL AVSAT
Bir Sayfa Seçin

Şeyh Abdullah bin Ali bin Abdullah bin Câsim Al-i Sani, Katarla ilişkilerin kesilmesine rağmen, Kral Selman ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın, Katarlı hacı adayları için özel birimler tahsis ettiklerini açıkladı.

Al-i Sani, sosyal paylaşım sitesinden Kral Selman bin Abdulaziz’e ve Muhammed bin Selman’a hoş karşılaması, Katar halkıyla arabuluculuğu kabul etmesi ve özellikle de izin almaksızın hac vazifelerini yerine getirmek isteyen tüm Katarlılar’a Selva Sınır Kapısı’nı açmalarından dolayı şükranlarını iletti.

Al-i Sani, “Kral Selman ve Muhammed bin Selman memnuniyetle karşıladılar ve hac vazifelerini yerine getirmek isteyen Katarlılara, akrabalarına ve torunlarına ziyaretlerini kolaylaştırmak için irtibat numarası tahsis etmemi istediler. Kral Selman ilişkilerin kesilmesi sürecinde, Suud’lu yetkililerden oluşan birimler tahsis etti” dedi.

Şeyh Abdullah Al-i Sani, tüm Katarlı hacı adaylarına ve ziyaretçilere destek ve yardım için ‘00966122367999’ numaralı telefon tahsis edildi.Diğer taraftan Suudi Arabistan Para Ajansı, Katar riyali kullanmadığı iddialarını yalanladı.