Lütfen yeni siteyi Bekleyiniz: https://aawsat.com/turkish


Ortadoğu haber | Şarkul El-Avsat

Futbolun efsane ismi Pele hastaneye kaldırıldı | ŞARKUL AVSAT
Bir Sayfa Seçin

Futbol Yazarları Derneği’nden yapılan açıklamaya göre futbolun yıldız ismi eski futbolcu Pele aşırı yorgunluk şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.

77 yaşındaki Pele’nin gelecek hafta başındagerçekleşmesi planlanan Londra gezisinin rahatsızlığı nedeniyle iptal edildiği duyuruldu.

Pele’nin önümüzdeki pazar günü ülkesindeki Futbol Yazarları Derneği tarafından Savoy Otel’de onuruna verilmesi planlanan akşam yemeğine katılamayacağı için de özür dilediği aktarıldı.

Dernekten yapılan açıklamada perşembe günü sabah saatlerinde fenalaşan Pele’nin Brezilya’daki bir hastaneye kaldırıldığı ve yorgunluktan kaynaklı şikayetler sebebiyle tedavi altına alındığı belirtildi.

Açıklamada doktorların Pele’nin durumunu takip ettiği ve iyileşme gösterdiği ifade edilirken ciddi bir sorununun olmadığı açıklandı.

Dünya Kupasını 3 kez kazanan tek futbolcu olan Pele, son yıllarda böbrek problemleri ve genel sağlık sorunları nedeniyle sık sık hastaneye kaldırılmış, kalça ekleminden ameliyat olmuştu.

Pele’nin Aralık ayında Moskova’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası kura çekimlerine tekerlekli sandalyeyle katıldığı gözlenmişti.

Uluslararası alanda yapılan yorumlar Pele’nin gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olduğu yönünde.