Lütfen yeni siteyi Bekleyiniz: https://aawsat.com/turkish


Ortadoğu haber | Şarkul El-Avsat

Sis, BAE’de zincirleme kazaya neden oldu | ŞARKUL AVSAT
Bir Sayfa Seçin

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) dün sis nedeniyle 44 araç zincirleme kazaya yaptı. Abu Dabi polisinin yaptığı açıklamaya göre, görüş mesafesinin azalması nedeniyle meydana gelen kazada 22 kişi yaralandı.

Abu Dabi yolundaki Şeyh Muhammed Raşid caddesi üzerinde 44 aracın karıştığı kazada 2’si ağır 22 kişi yaralandı. Abu Dabi Trafik Müdürü Halife Muhammed Hayili, bölgeye ambulans ve itfaiye ekiplerinin gönderildiğini ve gerekli tedbirlerin alındığını ifade etti.

Hayili, Abu Dabi polisinin sis sırasında araçların durması için acil durum planını devreye soktuklarını, sosyal medya üzerinden sürücülerin uyarıldığını belirtti.

Hayili, olaydan sonra Abu Dabi Polisi’nin Şeyh Muhammed Raşid yolu üzerinden Abu Dabi’ye gelen sürücülere uyarı mesajı gönderdiğini ve onları alternatif güzergahlar sunarak, hızlarını azaltmaları ve temkinli olmaları konusunda uyarıda bulunduğunu söyledi.

Hayili, sis sırasında takip mesafesini iki katına çıkarmak ve araçların hızının azaltılmak gerektiğini vurguladı. Öte yandan El Ayn şehrinde ise sis nedeniyle gerçekleşen kazalarda 3 kişi yaralandı.