Lütfen yeni siteyi Bekleyiniz: https://aawsat.com/turkish


Ortadoğu haber | Şarkul El-Avsat

Melania Trump’ın giydiği ceket tartışmalara neden oldu | ŞARKUL AVSAT
Bir Sayfa Seçin

ABD Başkanı Donald Trump’ın eşi Melania Trump, Teksas’ın McAllen bölgesinde göçmen çocukların kaldığı bir tesisi ziyaret etti. First Lady’nin ziyaret öncesi giydiği ve ceketin arka kısmında “Gerçekten umursamıyorum. Ya sen?” yazısının bulunması ise tartışmalara neden oldu.

BBC’nin haberine göre, ABD Başkanı Donald Trump’ın “sıfır tolerans” politikasını eleştiren göçmen çocukların ailelerinden ayrılmamasını savunan Melania Trump, ABD-Teksas sınırında göçmen çocukların bulunduğu sığınma merkezlerini ziyaret etti.

“O sadece bir mesaj”

Çocukların bulunduğu tesisi gezen Melania Trump’ın giydiği bir ceket ise ülkede tartışmalara neden oldu. First Lady’nin tercih ettiği ve sırtında “I don’t really care, do you? (Gerçekten umursamıyorum, Ya sen?) yazılı ceket ülkede siyasi tartışmaların fitilini ateşledi. Melania Trump’ın sözcüsü Stephanie Grisham konuyla ilgili açıklama yaparak, “O sadece bir ceket, gizli bir mesaj barındırmıyor. Onun bugün Texas’a gerçekleştirdiği önemli ziyaretin ardından, medyanın First Lady’nin gardırobuna odaklanmamamsını temenni ediyorum” dedi.

Trump: Yazı sahte medyanın haberlerine göndermedir

Bazı kesimler mesajın göçmen çocuklarına dönük olduğunu savunurken Donald Trump konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı ve “Melania’nın ceketinin arkasında yazan ‘gerçekten umursamıyorum ya sen?’ yazısı sahte medyanın haberlerine göndermedir. Melania onların ne kadar ikiyüzlü olduklarını anladı, ve onları artık sahiden umursamıyor” dedi.

Sığınma merkezinde ceketi çıkardı

Melania göçmen çocukların bulunduğu sığınma merkezini ziyaret ederken İspanyol ünlü moda zinciri Zara’ya ait olan ceketi çıkartması ise dikkatlerden kaçmadı.