Lütfen yeni siteyi Bekleyiniz: https://aawsat.com/turkish


Ortadoğu haber | Şarkul El-Avsat

Hac Komitesi Başkanı: Hacı adaylarına en iyi hizmeti sunuyoruz | ŞARKUL AVSAT
Bir Sayfa Seçin

Suudi Arabistan Hac Komitesi Başkanı Faysal bin Selman bin Abdulaziz, Hac hizmetindeki akıcılığın, çalışmalarda yer alan bütün tarafların katılımıyla birlikte somut bir olgu haline geldiğini belirterek, Müslümanlar için en iyi hizmeti sunduklarını ifade etti.

Medine Presi ve Medine’deki Hac Komitesi Başkanı Faysal bin Selman bin Abdulaziz, Hac çalışmalarındaki akıcılığın, bu çalışmalarda yer alan bütün tarafların katılımıyla birlikte somut bir olgu haline geldiğini açıkladı. Faysal bin Abdulaziz, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz’in emirleriyle başlatılan entegre sistemle hacı adaylarına en iyi hizmetin sunulduğunu ifade etti.

Prens Faysal bin Selman Medine’deki Hac Komitesi toplantısına katılarak çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Faysal, hacı adaylarının hac vazifesini kolay ve güvenli bir şekilde yerine getirmesini sağlayan entegre sistemin uygulanması için hac mevsimi ile ilgili tüm tarafların çalışmalara hazır olmasının önemli olduğunu vurguladı.

Prens, Krallık’ın 2030 Vizyonu doğrultusunda Medine bölgesinin gelişim danışmanları tarafından Hac ve Umre Bakanlığı ile koordineli olarak sunulan hizmetlerin her yıl geliştirildiğini ifade etti. Hac Komitesi Başkanı son olarak, 35 milyon hacı adayı için resepsiyon merkezinin geliştirilmesi, hacı adayları ve umre ziyaretçilerine en kaliteli ve hızlı taşıma imkanlarını sunan projeleri başlatarak ziyaretçilerin sorun yaşamamaları için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.