Lütfen yeni siteyi Bekleyiniz: https://aawsat.com/turkish


Ortadoğu haber | Şarkul El-Avsat

Samsung Note 9 tanıtıldı… İşte özellikleri | ŞARKUL AVSAT
Bir Sayfa Seçin

Samsung’un merakla beklenen yeni telefonu Galaxy Note 9 bugün New York’ta tanıtıldı. Oyun performansının yükseltilmesi hedeflenen Note 9 daha yüksek pil ve daha hızlı soğuma kapasitesine sahip.

Güney Kore geçtiğimiz ay şirketin Huawei gibi güçlü rakiplerin karşısında en düşük kar artışı sağladığını açıkladı.

Note 9’un, Note 8 gibi 950 dolara satışa sunulması bekleniyor. Samsung, Not 9’un 24 Ağustos’ta piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Note 9, akıllı telefon ve tabletin özelliklerini taşıması nedeniyle Phablet olarak isimlendiriliyor. Aynı zamanda bu telefonlar, oyun uygulamalarının kullanılmasıyla yükselen telefon ısısını hızla düşürebiliyor.

Daha ince çerçevelere sahip Galaxy Note 9, büyük ekranı ve yeni yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısına ek olarak, Bluetooth destekli S Pen ile cihaz geliştirildi. S Pen, telefonu televizyona bağlamak için bir cihaz olarak kullanılabiliyor.

Samsung’un S Pen’i kullanıcıların ressamlara, mühendislere ve tasarımcılara yönelik olan ve normal kullanıcıların işine yaramadığını söyleyerek, eleştirmesinin ardından geliştirdi.

Geçtiğimiz ay Galaxy S9 satışlarının hedeflenen seviyelere ulaşmadığını açıklayan Samsung, yeni Note serisiyle satış durgunluğunu sona erdirmeyi hefeliyor.

Geçtiğimiz hafta Çinli rakip Huawei, gelecek yılın 4. Çeyreğinde dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi olarak Samsung’un yerini alacağın açıklamıştı.