Lütfen yeni siteyi Bekleyiniz: https://aawsat.com/turkish


Ortadoğu haber | Şarkul El-Avsat

Veliaht Prens şehit aileleriyle bir araya geldi | ŞARKUL AVSAT
Bir Sayfa Seçin

Riyad/Şarku’l Avsat Online

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, dün, Kraliyet Divanı’nda bazı şehit aileleriyle bir araya geldi.

Veliaht Prens, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz’in selamını, şehitlerin ailelerine iletirken, silahlı kuvvet ve güvenlik güçlerinin çeşitli kademelerinde din, vatan ve milletlerini savunurken şehit olanlarla gurur duyduğunu dile getirdi.

Muhammed bin Selman, şehit ailelerine hitaben yaptığı konuşmada, “Bu toplantıda göremediğimiz pek çok şehit ailesi var. Ama Allah’ın izniyle, önümüzdeki günlerde kendileriyle tanışmak için çalışacağız” diyerek şehit ailelerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve onlarla iletişim kurmak için yürüttükleri çalışmalara değindi.

Veliaht Prens, şehit aileleriyle bir araya gelmesi nedeniyle duyduğu mutluluğu dile getirirken, şehit aileleri de Veliaht Prens ile tanıştıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, Suudi Arabistan liderleri ile vatandaşlar arasındaki ilişkinin dayanağı olan ve ulusal uyumu güçlendiren samimiyet ile kendileriyle konuşup, içten duygularını iletmesi nedeniyle de takdirlerini sundu.

Toplantıya, İçişleri Bakanı Prens Abdulaziz bin Suud bin Nayif, Ulusal Muhafızlar Bakanı Prens Halid bin Ayyaf, Devlet Güvenlik Başkanı Abdulaziz el-Huvairini ve Savunma Bakan Yardımcısı Muhammed Bin Abdullah el-Aiş gibi birçok üst düzey isim katıldı.